måndag 6 april 2009

Vårhatten på


Det är ingen borsalino, men den är ganska snygg ändå. Jag känner mig som Peter O'toole i Hur man stjäl en miljon.

4 kommentarer:

Anna sa...

Snyggt! Du passar i hatt, helt klart.

Tack för tipset om häxjakten, det har vi varit på idag jag och kidsen. Och sen var de i lekstugan. Det blev bråk mellan barnen i handelsboden och de i köket om vem som skulle ha sillarna. :D Väldigt underhållande faktiskt.

Knallhatten sa...

Så vad hette häxan? Jag gick bara runt och tittade på frågorna, jag försökte aldrig lösa gåtan.

Hur gick det med lekstugekampen då, vem vann? Det är ständiga problem det där med vem som ska ha sakerna. Varenda vecka när jag är där så är det ett par barn som lägger beslag på varenda pryl och vägrar lämna ifrån sig dem.

Anna sa...

Häxan hette "Kildaflaxväder" och det var ett hårt men roligt slit att få fatt i alla bokstäverna. Jag fick sen på nåder se en utställning och valde den om möbler för det var den jag var mest sugen på just idag.

Det var en ilsken rödhårig kille som bosatte sig i handelsboden. Nemo var där och handlade sill och mjölsäckar av honom, men när han skulle ta "hem" dem till "vårt" matbord som stod dukat och färdigt vägrade den rödhårige att släppa ifrån sig dem, sprang efter och vrålade "Affären är faktiskt stängd!", höll fast i grejerna och trillade i ån på kuppen. Jag stod en bit ifrån och skrattade så jag grät. Nemo klarade upp alltihop galant och skakade av sig killen, men den rödhårige gav inte upp utan kom och hämtade grejerna från faten på bordet med en otroligt komisk arg min. Om blickar kunde döda... :D

Vi har haft en äkta toppendag och ungarna vill otroligt gärna komma tillbaka till lekstugan när du är i tjänst. De är mkt impade av att känna någon som jobbar där. :)

Knallhatten sa...

Hmmm, utan att ha några som helst belägg för det skulle jag tro att ni fick fel namn. Milda Flaxväder tycker jag låter naturligare. Är det inte det häxan i Glasblåsarns barn heter?

Ack, ja. Dessa barn som inte klarar av att dela med sig när de leker. Som jag har fått jaga mjölsäckar och sillar... ;-) Fast de flesta barn brukar klara av att dela med sig riktigt bra.