lördag 18 april 2009

Återbesök på Avenue Q

Idag gick sista föreställningen av Avenue Q. Stackars er som inte fick tummen ur för att gå och se den. Den är så satans rolig, och Sverigeuppsättningen var riktigt bra. Jag såg den redan förra gången den gick, då på Maxim, och när jag såg att den skulle gästspela på Vasan ville jag se den igen. Den här gången lyckades jag dessutom få med föräldrarna och två av brorsönerna. Jag tror att alla var lika nöjda som jag.

Det var ingen större skillnad mot förra gången jag såg den. Samma skådespelare, och alla skötte sig exemplariskt. Enda skillnaden var att Fredrik Lykke (lysande!) var utbytt mot Linus Wahlgren. Och nu ska jag skriva nåt jag aldrig trodde att jag skulle: Linus Wahlgren var suverän! Trekkie Monster, Nicky och Dåligaidéerbjörnen, alla dockorna skötte han med bravur!


Efter föreställningen gick vi på Pressklubben och käkade middag. Då kom Stoffe och några andra av skådespelarna från My fair lady in, så jag tog och växlade några ord med honom. Vi har inte setts sedan vi båda jobbade på Dramaten för fyra (?) år sen. Kul att se honom.

Inga kommentarer: