lördag 3 oktober 2009

Bästa outningen

Ola brukar varje lördag ha som sin status på facebook "löser melodikrysset". Till saken hör att han en gång i tiden var programledare på radion. Idag spelade de en låt ur Miss Saigon och frågan var vem som sjöng. När jag hörde det och gjorde den naturliga kopplingen till Ola så kom jag att tänka på när han outade artisten som sjöng.

Ola avannonserade en låt med "det där var Peter Jöback, artisten som ännu inte har kommit ut (låååång paus) med nån julskiva". Jag slängde mig på telefonen och sa att han kan väl inte outa folk till höger och vänster, och Ola var totalt oförstående vad jag pratade om. Han bara hade gjort en dramatisk paus. Sa han...

Nästan lika roligt var när en av samma kanals andra programledare outade en av sina kollegor i direktsändning. Eftersom personen i fråga inte har kommit ut officiellt än, vad jag vet, så kan vi väl kalla honom, ja Kalle.

Kalle och den andra programledaren, vars namn jag inte minns i nuläget, hade nån diskussion om talesätt och Kalle läste upp ett om vad man söker hos en partner. Den andra programledaren tyckte att det var ett fånigt talesätt och ifrågasatte att, och nu travesterar jag, jag minns inte talesättet heller, "bara för att du tycker om nånting så behöver väl inte du leta efter en sån kille". Det blev en kort paus och sedan hörde vi Kalle humma lite, och sedan säger den andra programledaren väldigt snabbt "eller en tjej, menar jag såklart".

Inga kommentarer: