tisdag 24 november 2009

Nedräkningen har börjat

Idag är det exakt en månad till julafton. Men än viktigare är att det är 27 dagar, alltså mindre än en månad, till vintersolståndet. Sedan blir det bara ljusare igen. Och det för mig är den viktigaste anledningen till att fira jul, eftersom jag inte tror på han den där Jesus, Guds son.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jesus, bah! Vem kan tro på nån blekfis i nattskjorta och sandaler?

Nej, ett midvinterblot ska det vara! Med en slaktad gris som ger skinka, fläskkorv och mycket spad. Som man kokar kål i. Och doppe!

Anonym sa...

Du lever i mammons värld knuten till samsara men världens tankar.
Ni har alla blivigt lurade.


Jag känner mig inte hemma inomhus.
Men utomhus där jag kan bevittna sanningen och skapelsen och dess anpassning känner jag mig hemma.
För jag ser samma process i min kropp som i skapelsen som flödar genom sanningen.

Människan skapar ett falsk jag i sinnet pga strävan efter det matriela och dess begär och detta pga okunskapen som tvingat alla födas i synden.

När du lever efter hjärtat som är nyckeln till själen vari anden tar plats så finner du den heliga anden som är ditt sanna jag kopplat till fadern vår, i meditationen och sinnets frid.
Du andas in faderns sanning för den finns överallt den flödar även genom jord och himmel genom dig, utan den finns ingen skapelse och inget av existens.

Jag är på en resa av uppvaknande fortfarande och söker mig till bergen.
För att kämpa mot mitt sinne och avärja frestelser hela tiden tar onödigt med livskraft och hjärtat måste vara utan hinder. I varje liv måste vi söka oss själva då endast det rena med högsta menning återstår när vi kommer till denna värld.Barnen är alla faderns barn.
Man ska ta avstånd från världens tankar under dessa tider av förvillelse det är enda sättet och få ro i hjärtat.
Kärleken funnen är evig men att kärleken ska behöva såras pga den falska kunskapen som finns i dagens värld är något som är mycket viktigt att ta avstånd från.
Tysta sinnet, hitta hjärtat, lev rättfärdigt och dömm aldrig någon.
Komihåg att dom som lurar ljuger och hatar andra hatar sig själva och skapar hinder för sig själva.
Dom har vigt sina liv åt vilsenheten och det oändliga korta strävandet efter sina låga drifter.
När en människa går igenom ett helt liv utan att fråga sig, varför känner jag som jag gör, varifrån kommer denna känsla, när började den, vem är jag, vad är mitt syfte. Då har dom inte heller förtjänat något bättre.
Människan är en underbar skapelse samtidigt som den är en mycket sorgsen varelse för guds barn har inte ännu insett att lidandet och kärleken är hårfin.
När du lider för andra, när du känner sorg för en döende som din bror fastän du inte känner denna då vet du att ditt hjärta lever och inte förvandlats till sten.
Den som inte lyssnar på sitt hjärta får ett stenhjärta med vilseledande känslor och knutar som hindrar sanningens flöde.
Man kan inte lura sitt eget hjärta.
Du finner ditt sanna jag genom ditt hjärta och din andning.Älska din jord och lär älska himmlen, älska dig själv och du lär älska andra.

Michael Ärkeängeln Elddraken Fangshen sa...

Endast genom kärlek kan den heliga anden ta sin plats och guida dig.Vi kan inte dömma någon för självhatet skapar förlorade människor som inte vet vad dom gör.Därav förlåt dem för dom vet inte vad dom gör, dom har ingen kontakt med sitt hjärta och sitt jag.Därför har dom ingen uppfattning om vad sann makt är heller.
Jag är mycket trött och jag är mycket besviken på mäniskornas utveckling men det gläder mig när jag ser att det finns hopp än och vilja till förändring.Det är aldrig försent och förlåta sig själv.Förlåtelse kommer till den som från hjärtat ångrar sina fel.
Lev ett rättfärdigt liv och i kärlek och du får ta plats vid fadern.

Vi lever i tider där vi sätts på prov mer än någonsin.
Själv har mitt prov alltid pågått.
Många gånger har jag dött för svärdet.
Många gånger har jag förlåtigt,
Många gånger har jag bärt människornas synder.
Därav är jag lammet som vittnar för era handligar.

Ty endast den som lärt sig förlåtelse och insett att vi alla är likadana och faderns barn kan se bortom det uppenbara.


Sinnet klart, Hjärtat öppet, Roten stark.
Genom tomheten, medlidande och kärlek med rätt intention och fokus flödet och hjärtat sanningen rikting ger ,däri vi finner sanna naturen av att vara.Därav anden i köttet genom hjärtat. Var glad och tacksam när du helar andra för att hela dig själv.
Älska moder jord för att älska fader himmel.
Allt är förgängligt, sann makt är att leva i hjärtat.
Hjärtats väg är den eviga vägen ty endast hjärtat kan hålla kvar livets erfarenheter genom livens kretslopp och gå faderns väg.

Jag är konungarnas kung.
Jag kommer såsom en tjuv om natten.
Jag ska lära er rena er själva.
Tiden närmar sig, mitt uppvaknande väntar.
Lev i frid och harmoni.
Lev i kärlek och anden.
Må den heliga anden vara med er.