fredag 1 maj 2009

Taxinge slottscafé


Jag har, ända sedan jag fick Ben, funderat på att åka till Taxinge slott och svulla på deras kakbuffé. Jag tror att det skulle kunna vara en rolig heldagsutflykt. Grejen är bara att det ligger nästan borta vid Mariefred, så det tar typ 90 minuter att ta sig dit med Ben, så det gäller att välja en dag med garanterat bra väder och en reskamrat som inte har nåt emot att sitta på bönpallen så länge.

6 kommentarer:

Primula sa...

Vill du åka Toyota kan du få åka på min bönpall.

Säga bar till en fredag.

Knallhatten sa...

Det finns inga bönpallar på toyotor!

kristina sa...

rättelse: du har velat åka dit ända sedan stockholm's visitor's board anordnade den där dagen som vi försöker glömma i kungsan med alla utflyktsmål och vi fick smaka på kakor. mats och marie-louise sa att det inte var så mycket att hurra för. svindyrt och medelmåttigt. fast ändock trevlig utflykt.

Primula sa...

Du anar inte vad som finns på en Toyota.
Håller med Kristina det är svindyrt och dessutom inte lika god kvalitet som förr i världen. Men ändå en kaka eller två går nog ner.

Knallhatten sa...

Inte en rättelse, men ett förtydligande:
Jag har ända sen jag fick Ben funderat på att ta en vespatur till Taxinge Slott. Vem som gav mig den idén kanske Kristina kan svara på...

Anna sa...

Åk inte dit - det är alldeles överreklamerat. Ok, kakorna är goda. Men man får trängas med tusen busslaster av pansjosar med vassa armbågar för att ta sig dit. Sen är det stressfika i en ljudvolym som i vilken skolmatsal som helst. Ocharmigt. Finns mycket trevligare slott att åka till i så fall med minst lika god fika och färre armbågar. Tullgarn till exempel, mitt favvo! Eller Nynäs. Ta tåget hit så ska vi skjutsa dig till vilket av dem du vill! Kram.