söndag 21 mars 2010

Tillbaks till Baltimore

För andra gången har jag sett Hairspray på Chinateatern. Första gången var på ett genrep tillsammans med Bosse. Idag var det med pärona och fru Ann. Föreställningen var väl inte bättre den här gången, främst för att den redan förra gången var i stort sett perfekt!

Ett påpekande bara, om ni vill se föreställningen, och det bör ni, så har ni bara en vecka på er. Sedan slutar den tyvärr att gå! Detsamma gäller även Singin' in the rain, som också är ett måste!

Efter föreställningen gick vi till Prinsen och åt. Inte tristare, det heller. Jättegod mat, för min del blev det först crêpes med gravad lax och matjessill och wallenbergare till varmrätt. Mumsfilibabba!

Nu ska jag avsluta kvällen med en kopp te och en glass och lite film på dvd.

1 kommentar:

Fru Ann sa...

YES! Balti Moore är mycket moore än Roger Moore... Skynda fynda, sista veckan... kanske har de EXTRA priser sista veckan. Denna spray är ett måste... inte bara för att den är SÅ BRA utan för att den säger så mycket om det samhälle vi fostrats och fostras i... SAMARBETE är en nödvändighet för ett bättre samhälle! Färgad eller ofärgad... eller som Edna T/Rolf Lassgård säger... spelar ingen roll... vår TV är svart/vit... Här ute är det också svart/vitt... Himlen är kolsvart och marken vitvit... Dagens clue... En god och glad och glatt dag...