torsdag 11 mars 2010

...och på andra dagen återuppstod han

Jag har inte skrivit så mycket på ett par dagar, och det beror helt enkelt på att jag har varit väldigt, väldigt sjuk och vandrat i dödsskuggans dal!

Klockan fem igår morse vaknade jag med ett ryck av att det gjorde ont i magen. Jag hann knappt in på toaletten innan det började forsa ur mig ur alla möjliga kroppsöppningar. Och sedan fortsatte det hela dagen. När jag inte var på toaletten låg jag och sov. Jag trodde inte att det var möjligt att sova så mycket, och ändå fortsätta vara trött. Jag vaknade bara när jag behövde gå på toaletten och/eller när jag blivit stel i kroppen, eftersom jag inte rörde på mig när jag sov. Vid halv sex-tiden förflyttade jag mig från sängen till soffan, men jag fortsatte att sova där också. Vaknade till när videon började spela in Family guy och True blood, men resten av kvällen sov jag.

Efter True blood tog det mig säkert en halvtimme att få kraft nog att förflytta mig till sängen (via toaletten, så klart!) för att fortsätta sova. Sedan sov jag i ytterligare åtta timmar. Idag mår jag mycket bättre, men magen bubblar som ett olagligt kemilaboratorium. Vi får väl se vad dagen bär med sig. Men jag tror att jag har kraft och energi nog att gå till affären och handla lite.

Inga kommentarer: