fredag 19 mars 2010

Ben är vaken!

Om ni idag har sett en skäggig man åka runt på en osedvanligt smutsig Ben Sherman-vespa med ett lika osedvanligt fånigt leende i ansiktet och sjungande Supercalifragilisticexpialidocious så har ni sett mig! Idag var den officiella vespadagen för min del.

Nå, jag har ju tjuvstartat lite. Jag har kört Ben mellan de olika parkeringsplatserna de senaste dagarna och igår körde jag till kvartersbutiken när jag skulle hämta ett paket. Men idag blev det en längre tur. Via slottet körde jag till Vespaservice för att boka tid för just vespaservice. Sedan svängde jag förbi Fridhemsplan för att handla mat och ner till Preem för att köpa en tvättsvamp. Nu ska Ben bli vårfin!

Det är så roligt att komma in på Vespaservice, för eftersom jag har en sån speciell vespa så känner flera i personalen igen mig och vet precis vad jag har och behöver. När jag skulle boka tid och han i kassan frågade efter vad jag har för modell så hann jag inte säga någonting (och det skulle jag ändå inte kunna. Jag vet inte vad Ben är för modell. Jag kallar honom bara för Ben) förrän mannen bredvid säger "Lsx-50 har han". Sånt gillar vi!

2 kommentarer:

Primula sa...

Kommer Ben att vara servad för långtur i sommar??

Knallhatten sa...

Ja, eftersom han kommer att vara servad och klar på tisdag så borde han vara redo för en långtur.