tisdag 9 juni 2009

Ett politiskt inkorrekt inlägg

Jag bara måste tala om vad en kompis berättade. Det här låter verkligen som en skröna, men hon intygar att det är sant, och hon brukar inte fara med osanning. Och är den osann, så är den ändå fasligt rolig!

Hon har en kompis som har två söner i tonåren med downs syndrom. Häromsistens fick de vara ensamma hemma medan mamman åkte och handlade. När hon är ute på stan ringer sönerna och säger att mamman måste komma hem NU. Mamman säger att hon kommer när hon har handlat klart, men sönerna säger att hon måste komma med en gång, för de har fångat ett troll.

Mamman blir lite orolig över det här och åker hem och när hon tittar i garderoben där detta troll ska sitta visar det sig där sitter en dvärg med en filt över huvudet! Den stackars mannen hade gått förbi på gatan när sönerna slängde filten över honom och drog in honom i garderoben och låste.

Mannen accepterade mammans ursäkter, men erkände att han hade varit rädd där i garderoben. Särskilt orolig hade han blivit över vem det var de ringde till och berättade att de fångat ett troll.

Inga kommentarer: