lördag 5 december 2009

En stilla vädjan


Käre Rickard Sjöberg
Med regelbundenhet har jag idag fått ytterligare ett personligt erbjudande om att få ta del av Postkodlotteriet, och då måste jag komma med en ödmjuk bön:

SLUTA SKICKA SKITEN TILL MIG!

Jag är inte, har aldrig varit och kommer troligen aldrig att bli intresserad av att vara med i lotteriet. Lika regelbundet som jag får lotterna, som endast behöver aktiveras mot en avgift av 150 kronor i månaden, lika regelbundet slänger jag lotterna i soporna. Eftersom jag aldrig har bett om att få vara med skulle jag bli väldigt glad om jag fick slippa erbjudandena. Det skulle väl underlätta för oss alla?

Med ojämna mellanrum öppnar jag kuvertet för att se hur man ska göra för att slippa få fler lotter hemskickade, men det närmsta jag kommer är hur jag ska kunna avsäga mig lotterna efter att jag börjat betala för dem.

Jag blir inte lockad eller smickrad av den artificiellt personliga tonen i ett, med datorernas hjälp, namngivet brev. Jag tror faktiskt inte att du personligen sitter och skriver till mig. Dessutom tar jag det som en personlig förolämpning att du använder avundsjuka som försäljningsargument. "Tänk om postnummer 112 28 vinner och dina grannar som redan är med i Lotteriet får dela på alla miljoner i den största GrannYran någonsin". Ja, det är väl roligt för dem, men jag tänker inte gå med bara för att inte grannarna ska få mer än jag.

Så snälla Rickard Sjöberg, gör oss båda en tjänst och ta bort mig från era utskick. Jag LOVAR, om jag skulle bli intresserad av att vara med i lotteriet så ska jag genast höra av mig till dig!


Inga kommentarer: