onsdag 19 augusti 2009

Man med hund


Jag berättade ju om hur en enveten terrier bestämde sig för att vara med på fotograferingen häromdagen. Han marscherade rakt fram till Eduards och ställde sig bredvid honom och stod kvar där tills Ola hade tagit några bilder. Sedan lyckades matte släpa iväg med hunden.

Jag hoppades att Ola skulle låta mig få se nån av hundbilderna, och idag har han skickat över en av dem. Även den blev riktigt lyckad. Han har talang, den unge Ola!

8 kommentarer:

Anna sa...

Vackert foto, fin pojke och fin hund! :D

Primula sa...

Men snälla nån, terrier, hallå, detta är en fult klippt pudel som är jättegullig och gör hela bilden. Om ägaren vidhåller terrier så är det möjligen en terriersläkting med i bilden.

Knallhatten sa...

Vi frågade om det var en pudel, men nej det är en we-nånting terrier. Men inte klippt som de ska vara klippta. Allt enligt matte själv.

Fru Ann sa...

Personligen tycker jag att den lägre figuren på bilden ser ut som ett litet lamm... Alldeles nyfött och litet ostadigt... Fin bild dock, trendig i svart/vitt!

Ola sa...

Själv tackar jag för beröm! Men du, unge Herr Jonas, jag är något äldre än du! :) :D Och jag vidhåller det Jonas redan hävdar. Hunden är en terrier som brukar vara välidigt hård ansad men DET tyckte ägaren var för brutalt på lille snutte!

Knallhatten sa...

Jag vet att du är äldre än vad jag är! Men om jag kan kalla dig ung, vad innebär då det om mig? ;-)

Ola sa...

Hmm... nu förstår jag inte.... Barn?

Primula sa...

OK!OK! det kan möjligen vara en av Soft coated Wheaten terrier klippt som en pudel, stackars liten.
Men gammal och gullig är den i alla fall och gör hur som helst hela bilden.
Det var en elak sådan som bet sönder vår lille Tims ben.