onsdag 26 augusti 2009

Fanihelvetesjävlaskit!

Efter ett hårt jympapass (det brukar ju bli lite tuffare när man har med sin PT på passet) kommer jag ut, låser upp Ben och går över vägen. Där fäller jag ner stödet medan jag tar upp hjälmen. Då ser jag hur Ben plötsligt faller omkull och jag hinner inte få tag i styret. Ett stort klirr och backspegeln flyger iväg.

Nu måste jag lämna in Ben på reparation. Inte precis vad jag känner för just nu. Som tur är sitter den lagstadgade spegeln kvar, men jag vill ju ha en hel vespa! Och detta just nu när jag har en del färder att göra. I morgon ska jag ut till Rosendal på dagen och Drottningholm på kvällen. Morr!

2 kommentarer:

Primula sa...

Otur, riktig otur. Nu får du ta fram din gamla cykel igen och pedala dig runt. Men du behöver kanske inte vara utan Ben så länge när du väl får tid för hans omvårdnad.

fru Ann sa...

Eländes elände... Hoppas olyckan kommer ensam... annars finns det ju många som är av annan åsikt...Hoppas du har någon bra och billig BENFIXARE! Du och Ben är ju ett... så det blir antagligen inte så lätt...Jag tycker synd om dig!