tisdag 31 juli 2012

Glad pride

Pride börjar officiellt idag, fast invigningen är inte förrän i morgon. För första gången sedan pride kom till Stockholm ska jag inte gå. Till att börja med är priset för högt för mig nu - 1100 kr! Detta bara för att få komma in på området. Vilket leder mig till den andra anledningen till varför jag inte ska gå - ingen jag känner ska göra det heller, så tanken på att betala så där mycket pengar bara för att gå runt i fem dagar utan att umgås med nån lockar inte alls.

Däremot kommer jag nog att gå på lite saker på Pride House (dvs Kulturhuset). Det är lite saker där som verkar spännande. Och så ska jag gå på några museivisningar med queertema, både Vasamuseet och Hallwylska har specialvisningar.

Enda dagen jag tänker gå till parken är på schlagerkvällen. Inte för att jag speciellt ser fram emot den, men Petter ska uppträda med Star Pilots, och då måste jag ju vara med och heja fram honom. Dessutom uppträder Margaret Cho, ståupparen, samma kväll. Ytterligare en anledning alltså.

2 kommentarer:

Gealach sa...

Helt galet dyrt! Vad är det man får för de pengarna, egentligen? Pappa hade tur som fick pensionärsrabatt, och det var tydligen rätt bra rabatt också, tyckte att han sa något om 590 kronor, men i alla fall... Vad ingår mer än inträdet i den avgiften?

Knallhatten sa...

Man får inträde till parken och till alla evenemang på Kulturhuset, det är allt. Nå, det är en hel del intressant på Kulturhuset, men inte tillräckligt för att jag ska vilja betala den summan. Kanske tar nån endagspass där, för hundra spänn.