lördag 27 februari 2010

Tyst! Nu är det JAG som klagar!

Jaha, alla vinterhatare. Nu har ni fått som ni vill. Tö, slask, en fukt som tränger sig in genom alla kläder man har, och stora vattenpölar att vada igenom. Är ni nöjda nu? För det är det här som är alternativet till riktig vinter.

Hur kan man föredra det framför det här:

5 kommentarer:

Primula sa...

Riktigt bra vinterbilder som gör att man längtar efter snön igen. Ska nu gå ut med vita hundar i brun Stockholms snö. TRIST. Men våren, kanske vackra snödroppar och små sippor...det kan man längta efter också

Anna sa...

Jag säger så här. Om man slipper snö till att börja med blir det heller inget slask. Mycket enkelt. Och kylan slipper jag så gärna så. Till och med barnen har varit trötta på snö men har fått lite nytändning nu när det går att göra snögubbar. Men jag längtar tills vartenda snökorn smält bort, solen värmer och uteserveringarna öppnar. Sommar kom tillbaka!

Dina vinterbilder är jättevackra men jag har fått nog av vinter för länge sen. Vid nyår ungefär.

Anonym sa...

Tja, det finns väl roligare saker än slask, men jag har känt en enorm känsla av befrielse de senaste dagarna när jag plaskat fram genom vattenpölarna. Jag börjar se en ände på vintern, ett ljus i tunneln, och allt det där... Så det får gärna slaska lite till.

Knallhatten sa...

Fast man slipper ju inte nederbörd, bara för att det är plusgrader. Underkylt regn är absolut inte bättre än riktigt snöfall. Och stora vattenpölar är betydligt besvärligare än snödrivor.

Fru Ann sa...

Jetzt ist es unser in der Luft und bald kommen die Löwen und die Bären... Ja det är våren som kar kommit igen... Snön är snart BARA maläten och grå... och Då kan någon ha nya gröna vårbyxor...