söndag 5 februari 2012

Nytt spännande musikalprojekt

Jag håller nästan på att spricka av förtjusning! Vi som gjorde Jesus Christ Superstar ihop i höstas tyckte att det var så kul att ett par av oss pratade om att vi skulle sätta upp nånting mer tillsammans, och nu har det börjat hända lite saker. Jag ska absolut inte ta åt mig nån ära för det här, jag har suttit i bakgrunden och kommit med kommentarer och hejarop och varit med lite i diskussionerna, men det hårda arbetet är det andra som har gjort.

Nu har deras arbete kommit så långt att det har bestämts vilken musikal vi ska göra och vi har kontakt med en regissör som också har sagt ja, det diskuteras scener och spelperioder. Jag vill inte berätta för mycket än, eftersom inget är klart med avtal och rättigheter och allt sånt, men det här kan bli riktigt kul. Jag har suttit och hållit tummarna för att det ska bli just den här musikalen, en som jag är väldigt förtjust i - och jag vet också vilken roll jag absolut helst vill ha. Hoppas bara att de andra också förstår hur perfekt jag skulle vara i den rollen!

Jag lovar att återkomma med mer fakta när saker och ting börjar bli mer konkreta!

2 kommentarer:

Jerry Norlin sa...

Oj sedär! Tänk om även jag skulle kunna få vara med på ännu en musikal! Vi var ett så pass bra radarpar sist så! ^^ Du kanske kan ge dem som håller i det hela en vink om att jag gärna vill vara med.

Jerry "Hannas" Norlin

Knallhatten sa...

Eftersom jag är så lite engagerad i det hela för tillfället kan jag ju inte lova nånting, men vi hade tänkt oss att vi skulle utgå från dem som var med på JCS och fundera vidare därifrån... ;-)