fredag 23 juli 2010

Första körlektionen avklarad


Den här gången satt inte mamma och skrattade oavbrutet, som hon gjorde den där gången för tjugo år sedan. Däremot kunde jag höra henne mumla som ett mantra ''du kommer att bli en bra chaufför, du kommer att bli en bra chaufför''.
Jag fick köra framåt och bakåt och svänga och snurra och köra hela vägen ut till stora vägen. Vid ett tillfälle var vi uppe i den svindlande höga hastigheten av 17 km/h!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag började övningsköra med pappa när jag var 16. Han var skitnervös och det slutade med att vi satt och skrek på varandra. När jag var runt 25 gjorde vi ett nytt försök, då var han betydligt lugnare. Tyvärr blev det inget körkort för min del... :-)

Lycka till!

Anna sa...

Jahapp. Då ligger vi lika i antalet körlektioner då. Men eftersom det var minst två år sen min första (sista?) lektion lär det inte direkt bli någon kapplöpning om vem som får körkort först. Jag min del gett upp, jag blir aldrig någon chaufför. Varken en bra eller dålig... Men du kommer att bli en bra, håller med din mor om det!

Maria sa...

det här kommer du att klara galant!

Niclas sa...

Av blicken att döma kan du inte se längre än till kylaren. Av den nedgående mungipan ser det ut som den stora vägen kommer alldeles för snabbt. Ska bli intressant följa mor och lillebror.