torsdag 19 april 2012

Kulturnattsförberedelserna går vidare

I tre dagar nu har jag tillbringat större delen av min arbetstid - känns det som i alla fall - nere i vårt kostymförråd. Äntligen känns det dessutom som att vi har ett rejält kostymförråd med historiska dräkter som går att använda. Den ena kollegan efter den andra har behövt hjälp att plocka fram lämplig kostym inför lördagens kulturnatt. I morgon kommer ytterligare ett par kollegor som ska få hjälp att bli vackra.

Vi har inte sagt att det är ett måste att ha historisk dräkt, men det är självklart trevligt när så många som möjligt har det och som det ser ut nu så är det bara en som inte känner sig hemma i äldre kläder. Men det gör ju inget, vi måste ju ha nån som representerar även vår tid!

Extra roligt är det hur alla lägger ner energi på att det ska bli så bra som möjligt. Folk syr och ändrar och idag var jag ute med Eric och Kristina för att handla sånt som de behöver - hårband till Erics 1700-talsperuk, till exempel. Det är kan bli riktigt roligt. Självklart är alla välkomna att skåda resultatet - gratis inträde mellan 18 och 24 på lördag!

Inga kommentarer: