måndag 5 november 2012

Intensiv veckända

Ingen ska säga att det är en lätt match att fylla år i början av november! Det är mycket att göra då och personligen har jag inte legat på latsidan. Här har det varit fullt upp.

Födelsedagen inleddes med höstlovsverksamhet i Tre kronor och avslutades med Törnrosa på Operan, där en vedervärdig människa (ingen ur vare sig slottets eller operans personal, nota bene!) i hovlogen lekte lill-Hitler och gjorde biljettkontroll på folk som kom in. Bland annat försökte han slänga ut mamma för att han inte kände igen henne, trots att hon mycket väl hade biljett. SATAN, så arg jag blev!

Fredagen var det mer höstlov i Tre kronor och jympa på kvällen. Resten av natten tillbringades med matlagning inför lördagens födelsedagskalas och hela lördagen gick åt till städning och så avslutades det då med fest på kvällen.

Ingen rast, ingen ro. Upp på söndagförmiddagen för avfärd ut till Tyresö och årets upplaga av Vandra med väsen i Nordiska museets regi. Tillbringade hela dagen där ute och hem igen på kvällen.

Idag blir det till att röja upp efter festen, för det har jag inte hunnit göra ännu.

Mer utförlig rapport om de olika aktiviteterna kommer.

Inga kommentarer: