fredag 22 mars 2013

Uppföljd och klar!

En gång om året blir alla jympaledare uppföljda för att se till att vi håller måttet och inte avviker för mycket från Friskis idé. Idag var det min tur!

För att göra det hela ännu mer spännande slumpade det sig så att uppföljningen skulle ske samma dag som jag introducerade mitt nya pass. Jag har själv velat vänta tills det nya passet är klart, eftersom hela upplägget är förändrat från och med i år. Sedan har det hela dragit ut på tiden, och nu kände jag att det är lika bra att ta tjuren vid hornen.

För att göra en lång historia kort så gick det i stort sett bra. Jag kom helt av mig vid några tillfällen och fick improvisera några rörelser. En del övningar kom i fel låt och några gånger bytte jag för snabbt eller för sent. Och uppföljningen gick också i stort sett bra. De åsikter som uppföljarna hade stämde ganska bra med mina egna tankar (bland annat försvann halva smidighetsövningen i förvirringen, hoppsan!). Så nu får jag vara ledare i åtminstone ett år till. Och nu ska jag bara lära mig mitt pass så kommer det säkert att bli riktigt roligt.

Inga kommentarer: