söndag 13 juni 2010

Riddarholmsdagarna avklarade

Hur jobbigt kan det vara att spela Magnus Ladulås två dagar i rad? Jo, om man har 4000 (fyra TUSEN) besökare per dag så kan det faktiskt bli lite småjobbigt. Jag har ikväll legat och sovit framför tre olika teveprogram. Så utmattad var jag.

Inte för att jag klagar. Jag har haft jättekul! Både barn och utländska turister har blivit helt stjärnögda när jag har dykt upp i mantel och krona, och alla mina visningar har varit ruskigt välbesökta. Tur att jag har tredjeradenrösten. Annars vet jag inte hur det hade gått.

Riddarholmsdagarna i år blev betydligt mer lyckade än förra året, och då tänker jag på hela arrangemanget i stort. Massor med folk och jag har nästan bara sett glada leenden (okej, jag har bara sett glada leenden, men man vill ju inte verka förmäten).  Många glada tillrop efter visningarna, både till mig och till mina kollegor. Idag tog det mig femtio minuter att ta mig upp till kassan efter sista visningen, för att folk fortsatte ställa frågor. Till det filosofiska diskussioner med barn, bland annat ett långt samtal om döden med en pojke som nyss upptäckt fenomenet. Väldigt intressant.



Inga kommentarer: