tisdag 8 juni 2010

När flyttar vi in?

Nån som vill köpa slott med mig? Börstorps slott är till salu till det facila priset 6,5 miljoner kronor, alltså som en normal trerummare i Stockholm. Jag skulle nog faktiskt hellre bo i det slottet, hur mycket stockholmare jag än är! Nån som vill vara med och dela på priset?

6 kommentarer:

Fru Ann sa...

VAR? NÄR? HUR? OCH VAR LIGGER BÖRSTORP... BÖRSTIL LIGGER I UPPLAND MEN DET ÄR EN HÅLA... OCH BÖRSEN HAR JU LEGAT PÅ STORTORGET OCH DET ÄR FINT SOM SNUS, MEN BÖRSTORP SER FLOTT UT MEN ÄR MIG OBEKANT... NÄRA STOCKHOLM ELLER...

Knallhatten sa...

Inte helt nära Stockholm, det ligger en mil norr om Mariestad i Västergötland. Men vackert är det!

Unknown sa...

En varning bara. Du har väl läste Ture Sventon i Paris?

Primula sa...

Jag kan tänka mig att vara med på ett hörn. Även om det ligger i Västergötland. Otroligt vackert. Och billigt. Men Renovering??? Inte en målarpensel till i min hand!! Finansiering??? Räcker besparingar??? B&B?? Morgontrött!!! Konferens?? Trädgården, Jaaa. Men ändå, jag funderar till imorgon.

Knallhatten sa...

Visst har jag läst Ture Sventon i Paris, och jag tänker inte låta nöja mig med att se slottet på avstånd, influensa eller ej!

Primula, du får väl göra som du brukar "jag målar så högt jag orkar så tar du resten". Självklart ska vi ha visningar av slottet. Det kommer att locka turister!

Fru Ann sa...

Jag tar B&B biten... den är mig inte helt obekant... En alltid slumrande dröm i mig...